سرخط خبرها

آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟

  • کد خبر: ۳۲۸۷۰۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱
آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟
یکی از حساس‌ترین ال‌کلاسیکو‌های فصل فوتبال اسپانیا امشب برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئال مادرید و بارسلونا امشب (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در فینال کوپا دل‌ری و در ورزشگاه لاکارتوخا به مصاف یکدیگر می‌روند؛ جدالی که فراتر از یک جام، حیثیت و غرور فصل را برای هر دو تیم تعریف می‌کند.

بارسلونا با هدایت هانسی فلیک، چهره‌ای منظم، جوان و هجومی به خود گرفته است. حضور چهره‌هایی چون شزنی در دروازه، کوبارسی در قلب خط دفاع، و لامین یامال در خط حمله، ترکیبی جوان و بی‌پروا را شکل داده است که هدفی جز فتح جام ندارد. پدری، دنی اولمو و دی‌یونگ نیز با پاس‌کاری و هوش بالا، قلب تپنده میانه میدان خواهند بود.

در سوی دیگر میدان، رئال مادریدِ کارلو آنچلوتی، که پس از حذف تلخ از لیگ قهرمانان حالا تمام تمرکز خود را روی این جام گذاشته، با ترکیبی متشکل از لونین، رودیگر، کارواخال، وینیسیوس و بلینگهام وارد زمین می‌شود. جود بلینگهام در نقش کلیدی خود، حلقه‌ اتصال میان میانه میدان و خط حمله خواهد بود و بار‌ها توانسته در بزنگاه‌ها ورق را برگرداند.

دو سبک متفاوت قرار است رودرروی یکدیگر قرار گیرند؛ فلیک با ساختار تاکتیکی دقیق و بازی مالکانه‌اش، و آنچلوتی با قدرت ضدحمله، تنوع تاکتیکی و تجربه بازیکنانش.

امشب نه‌فقط یک جام، بلکه یک «بیانیه قدرت» بین دو رقیب سنتی ردوبدل خواهد شد. هواداران منتظرند ببینند آیا بارسا با نسل نو خود جام را به خانه می‌برد، یا کهکشانی‌ها با تمام ستارگانشان پاسخی قدرتمند به منتقدان خواهند داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->